Voorstelling

GORIS bvba werd opgericht in Hoogstraten in 1992, ca. 25 jaar ervaring en ondertussen meer dan 10.000 klanten, zowel bij nieuwbouw, poort-renovaties, automatisaties en onderhoud van garagepoorten. Steeds was er aandacht voor kwaliteit, details en onderhoud op termijn, wat resulteerde in een constante groei. GORIS is zich vooral gaan toeleggen op prive-garagepoorten en het onderhoud ervan en/of herstellingen ervan of bij schades.

Voor elke situatie kunnen wij vast een mooie en betaalbare oplossing uitwerken op basis van de poortsystemen die we beschikbaar hebben. Renovatie van metalen kantelpoorten is onze specialiteit en met weinig zij- en bovenruimte ruimte, meestal zonder kap- en breekwerk aan de muren en vaak met méér doorrijhoogte en doorrij breedte na uitvoering. 

GORIS garagedeuren - Gelmelstraat 97 - 2320 Hoogstraten - Belgium - Tel 0495/639 008 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.garagedeuren.be

Openingsuren: maandag t.e.m. vrijdag 800-1800 h, op zaterdag of voor een bezoek best/enkel na afspraak, omdat wij vaak onderweg zijn voor installatie & service.