Kantelpoorten

Een kantelpoort is een poort die in haar geheel beweegt of kantelt.

We ondersheiden volgende types

Kantelpoort buiten de gevel kantelend

Kantelpoort binnen de gevel blijvend

 

De echte Berry-kanteldeur vindt u alleen bij Hörmann, Europa’s nummer 1 met 13 miljoen verkochte deuren. Helemaal in de geest van de oprichter van het bedrijf staat het merk Hörmann toen en nu borg voor kwaliteit. Met doordachte techniek, een ruime keuze aan motieven en een comfortabele, veilige bediening is Hörmann trendsetter. En dat al meer dan 50 jaar.

Hier komt de kwaliteit tot uiting in een stijlvol aspect

U treft alle voordelen aan in het origineel: kwaliteit en veiligheid, esthetiek en comfort, samen met de uitgekiende techniek. In elke Berry-deur van Hörmann is 50 jaar knowhow in de constructie van garagedeuren en aandrijvingen verwerkt. In de brede waaier aan motieven vindt u zeker de deur die perfect bij uw woning past. Kies in alle rust de deur van uw dromen met de huis- en garagedeurconfigurator: het motief, het decor, de kleur. U beschikt over alle mogelijkheden.

Made in Germany

Alle componenten van deur en aandrijving worden bij Hörmann zelf ontwikkeld en geproduceerd. Onze hooggekwalificeerde medewerkers werken intensief aan nieuwe producten, constante ontwikkelingen en detailverbeteringen. Zo ontstaan patenten en exclusiviteiten op de markt. Duurzaamheidstesten onder realistische omstandigheden zorgen voor geperfectioneerde producten in serie met Hörmann-kwaliteit.

Gecertificeerde merkkwaliteit

Garagedeuren en aandrijvingen zijn bij Hörmann voor honderd procent op elkaar afgestemd en voor uw veiligheid getest en gecertificeerd door onafhankelijke, erkende instituten. Ze worden volgens het kwaliteitsmanagementsysteem DIN ISO 9001

geproduceerd en komen tegemoet aan alle eisen van de Europese norm 13241-1.

Milieubewust handelen

De verantwoorde omgang met hulpbronnen en de stelselmatige toepassing van milieuvoorschriften zijn bij Hörmann al lang een prioriteit. Door het gebruik van uiterst moderne installaties en steeds meer verfijnde, milieuvriendelijke methoden kan de energiebehoefte bij de productie aanzienlijk worden verminderd. Hörmann zal ook in de toekomst die weg consequent voortzetten.

Prestatie op lange termijn

Dankzij uitstekende technische oplossingen en een compromisloze kwaliteitsgarantie krijgt u bij Hörmann 10 jaar waarborg op alle Berry-kanteldeuren.

Veiligheid en comfort voor u en uw gezin
Daar kunt u van op aan

Een voorbeeld van de hoge mate aan veiligheid bij de Berry-kanteldeuren zijn de flexibele beschermkappen boven de hefarmen. Ze bedekken de gevarenzone volledig en verminderen zo het gevaar op ongewild knellen of inklemmen. Enkel de kanteldeuren van Hörmann hebben een dergelijk hoge veiligheidsnorm.

Veelvuldig beveiligd

Het meervoudige veersysteem beveiligt de deur betrouwbaar tegen het neervallen. Mocht één van de veren breken, dan beveiligen de overige, intacte veren de deur. De afstand tussen de veerwindingen is hierbij zo minimaal dat ook kindervingertjes er praktisch niet tussen gekneld kunnen geraken.

Comfortabel gesloten

De speciaal gevormde hefarm drukt de deur bij het sluiten nauw tegen het kozijn en de deur sluit vanzelf. Zo blijft er geen spleet tussen de deur en het frame. De deur is rondom volledig gesloten.

Betere inbraakbeveiliging

De unieke draaigrendel van de Hörmann kanteldeuren bevestigt de deurbladhoeken aan het frame en sluit zo veel veiliger dan gewone stangenvergrendelingen. Op die manier is het praktisch onmogelijk om de deur op te tillen. Met een optionele uitbreidingsset, die u eenvoudig zelf kunt monteren, kunt u de deur bovendien ook naar boven toe vergrendelen.

Individueel bedieningscomfort

Om uw automatische kanteldeur op elk moment gemakkelijk en eenvoudig te kunnen bedienen, biedt Hörmann u voor alle inbouwsituaties de passende mobiele en vaste kwaliteitstoebehoren. Van de mini-handzender via de codeschakelaar en de vingerscanner tot speciale oplossingen zoals de noodaccu. Meer informatie over de garagedeuraandrijvingen vindt u verder op onze site.

 

 

Hormann kantel-poorten-NL.pdf

Hormann N80 kantelpoorten - standaardmaten voor enkele garages.pdf